Ωραία ... για τους άνδρες τι αντίστοιχο θα βγάλουν ?
. . . για κάτι αντίστοιχο,
δε νομίζω να υπάρχουν πολλές επιλογές !!!
_________________ antonis . . . . . badouras productions Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας, θα πας εκεί που κοιτάς !!!
Wed Jul 03, 2013 1:22 pm
vmaria
Μέλος Λέσχης
Re: badouras various !!!
Δεν πάμε καλααααααααααααααά!!!Ο κόσμος έχει λαλήσει!!!!!!Ρε που πάμε, που είπε και κάποια ψυχή!!!Να τις δώ τις έξυπνες όταν θα έχουν κάψει τον εσωτερικό τους κόσμο, κυριολεκτικά και μεταφορικά, τι θα κάνουν!!
_________________ Ότι η μοίρα γράφει, δεν ξεγράφει...
Wed Jul 03, 2013 9:26 pm
Kouzin
Μέλος
Joined: Sat Dec 18, 2010 7:06 pm Posts: 708 Location: Βύρωνας
Για τους ανδρες θα βγεί το "Προκτοαλκοολ"... με φυτιλι για γρηγορη προθερμανση...
_________________ Μερικών το μυαλό είναι σαν το καλό αυγολέμονο . . . δεν κόβει ποτέ . . . ! [Μητσάρας - VStrom 1000 K6 i-Mitsos]
Thu Jul 04, 2013 3:31 pm
incubus
Αρχαίος
Kouzin wrote:
Για τους ανδρες θα βγεί το "Προκτοαλκοολ"... με φυτιλι για γρηγορη προθερμανση...
Ενταξει τωρα... να λεμε όμως και τα πραγματα με το ονομα τους.... Αν δηλαδή με τετοια σταση ο αντρας αντι να το εκμεταλευτει αποφάσισε να αλλαξει λάμπα τότε είμαι σίγουρος οτι της κυρίας άααααλλος της αλλαζει τα φώτα
Ενταξει τωρα... να λεμε όμως και τα πραγματα με το ονομα τους.... Αν δηλαδή με τετοια σταση ο αντρας αντι να το εκμεταλευτει αποφάσισε να αλλαξει λάμπα τότε είμαι σίγουρος οτι της κυρίας άααααλλος της αλλαζει τα φώτα
Μπορεί να άλλαξε πρώτα τη λάμπα και μετά τα ... φώτα ...
Μπορεί να άλλαξε πρώτα τη λάμπα και μετά τα ... φώτα ...
Ο Ρόμαν Άτγουντ γνωστός στο διαδίκτυο για τις πλάκες και τις φάρσες του θέλησε να ξεγελάσει την κοπέλα του λέγοντάς της ότι την απάτησε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού…
Η φάρσα όμως πήρε άλλη τροπή. Η κοπέλα του που είχε ήδη μυριστεί το σκηνικό σκέφτηκε να τον κοροϊδέψει λίγο αποκαλύπτοντάς του και τη δική της απιστία…
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum